Spokojný zákazník, najlepšia reklama 2


Martin J. o nás napísal:
„Musím priznať svoju uchýlku pre staré veci. Zbožňujem tu voňu patiny keď vstúpim do antikvariátu, mám pocit akoby som cestoval späť v čase. Antikvariát pri Justičnom paláci mám na skok z domu, nachádza sa v suteréne nenápadného obytného domu. Keď mám cestu okolo a chvíľu voľna k tomu, rád sa tu zastavím a prehrabávam sa medzi regálmi dnes už v podstate nezohnateľných kníh, časopisov mého mladí (ABC, ČS Fotografie), odznakmi a vyznamenaniami zaslúžilých partizánov i úderníčok ČSSR no a v neposlednom rade medzi niekdajšími killer titulmi na vinyloch ako Vašo Patejld, Elán, Matelko, ABBA a.i. 😀 Občas sa tam dajú nájsť hotové poklady, ktoré sa za minulého režimu pašovali tajne zo zahraničia len za cenu rizika obrovských problémov s vtedajšími bezpečnostnými zložkami. O to väčšiu hodnotu majú pre mňa teraz. Všetkým podobne „trafeným“ odporúčam. “

Máte osobnú skúsenosť s firmou Antikvariát pri Justičnom paláci? Napíšte nám o nej aj Vy niečo viac.

http://www.zarohom.sk/profil/555c6b4-antikvariat-pri-justicnom-palaci/justicna-ul-c-9-bratislava


2 myšlienky “Spokojný zákazník, najlepšia reklama

  • Jaroslav K.

    Zháňal som staršie knižné tituly na nete a tak som sa náhodne dostal na stránku tohto antikvariátu.Musim priznať,že tu sa mi to podarilo.Knihy v prijemnej cene a dobrej kvalite.Odporúčam!

  • Mato

    Je to moj oblubeny antikvariat v BA, sice sem nechodim dlho, ale vzdy si tu nieco najdem. Uz sa mi neraz stalo, ze mi pan Jezek predal knizku, ktoru ani nechcel :). Celkovo mozem dat hodnotenie 10/10, kto tu este nebol, urcite odporucam.

Komentáre sú uzavreté.